Iz medija

 • Bašćansko slavlje uistinu posebno zahvaljujući laserskim efektima Prolight-a

  ...
   U odnosu na sve dosad već viđene bodulske fešte, jučerašnje je bašćansko slavlje bilo uistinu drugačije, posebno i iznad svega dojmljivo što i ne čudi s obzirom da se glavnina prigodnog slavljeničkog programa ticala laser showa, specijalnih svjetlosnih i ambijentalno-glazbenih efekata koje su na Staroj rivi, u organizaciji TZO Baška, izvodili »laser-majstori« iz zagrebačke tvrtke »Prolight«.

  Petnaestominutni plesovi svjetla i dima praćeni glazbom na bašćanskoj su se rivi noćas ponavljali u polusatnim intervalima od 22 sata pa sve do ponoći kad je okupljeno mnoštvo stranih i domaćih gledatelja složno nazdravilo velikom, povijesnom trenutku.
  ...

  izvor: novilist.hr

  01.07.2013 novilist.hr
  Baćansko slavlje uistinu posebno zahvaljujući laser-majstorima tvrtke Prolight
 • Dejan Lovren i Anita Sekulić još jedni sretni mladenci Prolight-a

  Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren u subotu se i crkveno vjenčao s Anitom nakon što su prošle godine izmjenili bračne zavjete kod matičara.

  08.06.2013 24 Sata
  Dejan Lovren i Anita Sekulić novi par koji je povjerenje za svoj najvažniji dan povjerio Prolight-u.
 • Modna revija u Nicolasu na najvišem mogućem nivou !

  Nakon brojnih revija hrvatskih kreatora, konačno se i u Zagrebu mogao osjetiti dašak svjetske mode. Kolekcije najprestižnijih svjetskih brendova koji se inače izbliza mogu gledati samo na pariškom tjednu mode, premijerno su se pokazale u 'Nicolas concept store-u'.

  19.12.2010 NovaTV, Red Carpet
  Rasvjeta na modnoj reviji u Nicolasu
 • Javnosti predstavljena laserska harfa - hrvatski proizvod

  Brođani su sinoć imali priliku prvi u Hrvatskoj uživo čuti skladbe izvedene na laserskoj harfi koja je hrvatski proizvod tvrtke Prolight. Zvuk harfe proizvodi prekid laserske zrake, a rezultat je uz glazbu i vizualna atrakcija. Skladbe je izvodila hrvatska harfistica Doris Karamatić u sklopu humanitarnog koncerta D Strings Tria.

  Izvor: jutarnji.hr

  15.11.2010 Jutarnji list
  Javnosti predstavljena laserska harfa - hrvatski izum
 • D strings trio u Slavonskom Brodu

  D Strings trio iz Zagreba priredio je u Slavonskom Brodu vrhunski glazbeni no i vizualni događaj. Zagrebački trojac, Doris Karamatić na harfi, Saša Špoljar na kontrabasu te mladi Stanislav Muškinja na bubnjevima pokazali su kako u klasičnoj izvedbi zvuče rock i heavy metal skladbe. Akademski glazbenici okupili su se upravo s tom idejom – spojiti rock i klasičnu glazbu, otići korak dalje i pronaći svoje mjesto na glazbenoj sceni. Prvi nastup D Strings tria pred brodskom publikom obilježila je još jedna premijera. Naime upravo je Slavonski Brod prvi grad koji je uživo u koncertnoj izvedbi mogao čuti kako zvuči laserska harfa. Riječ je o novitetu ne samo na hrvatskom nego i svjetskom glazbenom tržištu. Nakon promocije na Sajmu glazbe i multimedije u Zagrebu te izvođenja u televizijskoj emisiji, Brođani su imali čast čuti kako zvuči uživo prva hrvatska laserska harfa. Uz spektakl glazbe i svjetla cijela glazbena priča imala je i humanitarnu notu. Naime sva sredstva od koncerta išla su u dobrotvorne svrhe za pomoć obitelji iz okolice Slavonskog Broda.

  Izvor: SBTV.hr

  15.11.2010 SBTV.hr
  D Strings trio s Prolight Laserskom harfom u Slavonskom Brodu
 • Prolight na celebrity vjenčanju Ivane Paris i Dina Bubičića

  Red Carpet će ove nedjelje još jednom pokazati da pomiče granice u televizijskom svijetu hrvatskog showbiza. Ekskluzivno pred kamerama RC-a gledatelji će moći vidjeti vjenčanje Ivane Paris i Dina Bubičića u Puli.

  07.11.2010 Nova TV - Red carpet
  Prolight na celebrity vjenčanju Ivane Paris i Dina Bubičića