Iz medija

 • Društvena kronika Red Carpeta

  U emisiji Red Carpet na Novoj TV u sklopu društvene kronike  rađen je osvrt na upravo završen Jesenski velesajam na kojem je Prolight dobio nagradu za najuspješniji ukupni nastup.

  26.09.2010 Nova TV - Red carpet
  Prolight u društvenoj kronici Red Carpeta
 • Prolight laserski labirint u sklopu Sajma glazbe i multimedije

  Na Sajmu glazbe i multimedije koji će se od 22. do 26. rujna održati na Zagrebačkom velesajmu, posjetitelje očekuje posebna adrenalinska atrakcija – Prolight laserski labirint.

  Na štandu Prolighta, vodeće hrvatske tvrtke specijalizirane za laser showove, rasvjetu i specijalne efekte, posjetitelje Sajma glazbe i multimedije očekuje jedinstvena atrakcija.

  25.08.2010 Portal Klubskascena
  Prolight laserski labirint u sklopu Sajma glazbe i multimedije
 • Ljepota u punom sjaju

  Na dan vjenčanja sve treba biti savršeno – poznata je rečenica koju izgovaraju čak i oni kojima taj veliki dan još nije na vidiku.
  Pred mladencima je zbog toga mnogo posla, a veliku pažnju posebno posvećuju svojem te izgledu prostora u kojem će se slavlje održati. Kad smo kod potonjeg, prvo nam na pamet padaju cvjetne dekoracije. Njihova ljepota svakom će prostoru dati profinjenost kakvu taj dan zaslužuje.

  01.06.2010 Magazin vjenčanja
  Ljepota u punom sjaju
 • Sjaj ljepote

  U doba kad se sve više osoba i tvrtki bavi pružanjem usluga za vjenčanje, teško je izabrati odgovarajuću. Organizatori vjenčanja preporučuju tvrtke s najduljom tradicijom. Primjerice, Prolight je prva tvrtka u Hrvatskoj koja je počela raditi rasvjetu za vjenčanja, a svojim dugogodišnjim uspješnim poslovanjem jamči da ćete čak i u ovo nesigurno doba recesije dobiti uslugu kakvu ste naručili i platili. Budući da se vjenčanja planiraju najmanje 6 mjeseci unaprijed, važno je organizirati ga s pouzdanim partnerima.

  01.11.2009 Magazin vjenčanja
  Sjaj ljepote
 • Osvjetljenje ljepote

  Uređenju prostora u kojem se održava vjenčanje, pridaje se sve više pažnje. Pomno se biraju stolnjaci, navlake za stolce, vrste cvijeća koje će uzvanike oduševiti svojim bojama i mirisima, te osvjetljenje koje će istaknuti ljepotu svakog detalja po kojem će mladenci i njihovi gosti još dugo pamtiti taj poseban dan.

  01.06.2009 Magazin vjenčanja
  Osvjetljenje ljepote
 • Zelena laserska zraka vodi ravno u pustolovinu

  Posjetitelje su dočekali laserski spektakl inspiriran filmom Star Wars, natjecanja u igranju videoigara i brojni plesni nastupi, natjecanja i radionice

  Zelena laserska zraka koja će se do nedjelje svakog dana od 17 sati do ponoći nadvijati nad gradom putokaz je koji će zainteresirane dovesti ravno do VII. Paviljona Zagrebačkog velesajma gdje se održava Sajam glazbe i multimedije. Sajam nudi brojne atrakcije, a najveća je na Prolightovom štandu na kojem će se u zamračenom prostoru svakog punog sata odigravati sedmominutni laserski spektakl, praćen trodimenzionalnim projekcijama likova iz filmova Star Wars i borbom kostimiranih Dartha Vadera i Lukea Skywalkera. Neobična je predstava već prvog dana oduševila posjetitelje.

  13.11.2008 Večernji list
  Spektakularni laser show Prolight-a