Iz medija

 • Laser spaja Velesajam i Sljeme

  Zelena laserska zraka , koja spaja Velesajam i Sljeme, već nekoliko dana para noćno nebo, a najavljuje Sajam glazbe i multimedije koji se danas otvara na Zagrebačkom velesajmu.

  12.11.2008 Jutarnji list
  Laser spaja Velesajam i Sljeme
 • Laserska zraka pokazat će put do oaze plesa i novih tehnologija

  Laserska zraka koja se prije šest dana misteriozno pojavila na zagrebačkom nebu i tako zagolicala maštu brojnih građana, ipak ima svoje objašnjenje.

  12.11.2008 Večernji list - rubrika Zagreb
  Laserska zraka pokazat će put do oaze plesa i novih tehnologija - Prolight
 • Svjetlosne kreacije ovjenčane nagradama

  Nagrada za najljepše uređeni izložbeni prostor na nedavno održanim Danima vjenčanja, potvrdila je mjesto koje tvrtka Prolight ima u području usluga namijenjenih mladencima. Njihove usluge jedinstvene su po svojoj kvaliteti. Upravo to prikazano je u njihovu izložbenom prostoru na Zagrebačkom velesajmu.

  01.11.2008 Magazin vjenčanja
  Magazin vjenčanja
 • Osvjetljenje ovjenčano priznanjima

  Tvrtka Prolight proteklih je mjeseci dobila niz formalnih potvrda o izvrsnosti svojih usluga. Respektabilna priznanja i nagrade najbolji su hrvatski majstori za rasvjetu i specijalne svjetlosne efekte zaslužili svojim izlaganjima na Danima vjenčanja, Sajmu vjenčanja i Sajmu multimedije.

  01.06.2008 Magazin vjenčanja
  Osvjetljenje ovjenčano priznanjima
 • Veličanstveni laser show

  Laser show trenutačno je najveća atrakcija na najglamuroznijim vjenčanjima u zemlji. Ne čudi stoga što u posljednje vrijeme niti jedno od vjenčanja najslavnijih osoba iz našega javnog života nije prošlo bez tog jedinstvenog svjetlosnog spektakla.

  01.02.2008 Magazin vjenčanja
  Veličanstveni laser show
 • Svjetlošću naglasite ljepotu svojega vjenčanja

  Najljepše stvari u životu i najrječitijima je teško opisati riječima. Iako uspomene čine i zvukovi, mirisi te okusi, one su najvećim dijelom stvorene od slika. A upravo slika vrijedi više od tisuću riječi. Da bi ista nastala, neophodna je svjetlost – objašnjavao mi je davno jedan umjetnik ukazujući na ljepotu koja nestaje u mraku.

  01.09.2007 Magazin vjenčanja
  Svjetlošću naglasite ljepotu svojega vjenčanja