Iz medija

 • Svjetlosna remek-djela

  Ukrasiti prostor za vjenčanje nikad nije bilo lakše. Uz najljepše cvijeće i prigodno osvjetljenje svaki će prostor zablistati u posve novom sjaju.

  01.02.2007 Magazin vjenčanja
  Svjetlosna remek-djela
 • Istaknite ljepotu svojeg vjenčanja

  Svjetlost i ljepota nerazdruživi su pojmovi. Jedno bez drugog ne ide, isticali su kroz svoja djela najveći umjetnici svih vremena. Čista ljepota svjetlosti kao i njezina sposobnost da istakne i najskriveniju ljepotu, oduševljavaju i danas. Zbog toga mnogi mladenci svojem vjenčanju odlučuju dati posebnu svjetlost.

  01.09.2006 Magazin vjenčanja
  Istaknite ljepotu svojeg vjenčanja
 • Za svoje vjenčanje tražite najljepšu svjetlosnu kreaciju

  Kad se razmišlja o organizaciji vjenčanja, mladencima prvo na pamet pada odabir restorana i glazbenog izvođača, a tek potom onih stvari koje vjenčanju dodatno daju na ljepoti. Iako je to normalan redoslijed, na detalje po kojima će mnogi pamtiti vjenčanje, ne smije se zaboraviti.

  02.02.2006 Magazin vjenčanja
  Za svoje vjenčanje tražite najljepšu svjetlosnu kreaciju
 • Ljepota je u detaljima

  Svečani ulazak u dvoranu, prvi ples, rezanje torte i bacanje buketa – trenuci su koji na vjenčanju zaslužuju posebnu pozornost. Njihova se ljepota najbolje može naglasiti specijalnim svjetlosnim efektima, a najviše ih kao i one najkvalitetnije u svojoj ponudi ima tvrtka Prolight.

  01.09.2005 Magazin vjenčanja
  Ljepota je u detaljima
 • Otkrijte čari svjetlosti

  Najatraktivniji balovi ostali su nam urezani u sjećanje zahvaljujući hollywoodskim reflektorima. Jednako tako i najljepše scene iz vlastitog života pamtimo u bojama. I za jedno i za drugo zaslužna je svjetlost.

  01.02.2005 Magazin vjenčanja
  Otkrijte čari svjetlosti
 • Glazba na sajmu multimedije i glazbe

  Poprilično gorak okus u ustima nakon obilaska Sajma, uspio je popraviti tek ProLightov laserski show, show u punom značenju te riječi. Uz klasičnu glazbenu podlogu Carminu Buranu i pun šator posjetitelja ProLight je izveo fenomenalan laserski spektakl koji je izazvao burne reakcije ljudi, poput pljeska, uzvika oduševljenja i trnaca kroz tijelo.

  net.hr