Novosti

 • MAKING OF - Pogledajte kako to izgleda na terenu

   Pogledajte kako izgleda jedna montaža Prolight-a.

  05.02.2016
  PROLIGHT MAKING OF VIDEO
 • Uspješno završena edukacija za nove rasvjetne konzole

  Prolight-ovi tehničari uspješno su završili seminar kod predavača s HRT-a za rad na pultevima M serije Martin Professional.

  16.06.2013
  Novi pultevi u ponudi
 • Prva svjetska nagrada pripala Prolight-u

  ILDA (International Laser Display Association), svjetska udruga pružatelja laser showova, proglasila je Prolightov laser show najboljim laser showom na svijetu u kategoriji partya za 2011. godinu. U laser showu koji je dobio nagradu moglo je uživati 20.000 ljudi na prepunoj splitskoj rivi za vrijeme Partya Diskoteka riva. Ovo je novo svjetsko priznanje Prolight-u koje je ponovno potvrdilo kvalitetu naših usluga.

  15.03.2012
  Prva svjetska nagrada pripala Prolight-u
 • Prolight na sajmu vjenčanja 2011

  Tradicionalni 13. po redu Sajam vjenčanja Zagreb 2011. održao se od 04. do 06. veljače u Areni Zagreb. Kao i prethodnih godina izložbeni prostor tvrtke Prolight plijenio je pažnju posjetitelja i oduševio ih svojom jednostavnošću i elegancijom.

  08.02.2011
  Prolight na sajmu vjenčanja
 • Najveća svjetska nagrada Prolightu

  ILDA (International Laser Display Association), svjetska udruga pružatelja laser showova, proglasila je Prolightov laser show Mrvicu trećim najboljim showom na svijetu u kategoriji Beam and screen showa za 2010. godinu. U tom je showu na splitskoj rivi uživalo više od dvadeset tisuća ljudi. Ovo veliko priznanje svrstalo je Prolight uz bok najvećim tvrtkama koje se bave istom djelatnošću na svijetu.

  31.12.2010
  Najveća svjetska nagrada Prolightu
 • Laserska harfa krenula na turneju

  Nova verzija laserske harfe koja je predstavljena na Sajmu glazbe i multimedije, oduševila je harfiste. Prva verzija harfe imala je okvir te senzore na koje su udarale zrake, a u novoj verziji harfa nema okvira pa zrake ide u nebo i ne udaraju u senzore. Zvuk proizvodi prekid laserske zrake. Na harfu se može spojiti bilo koji laserski projektor preko standardnog ILDA priključka. Izlaz je realiziran kroz MIDI protokol zahvaljujući čemu se laserska harfa lako spoja na klavijature ili računalo. Na taj način glazbenik može birati zvukove koje želi proizvoditi. Harfu je moguće spojiti i na programe kojima se koriste DJ-i, poput Traktor Proa ili Ableton Livea. Rezultat je nevjerojatna vizualna atrakcija u sklopu one glazbene.

  Na Sajmu glazbe i multimedije lasersku je harfu, među ostalima, zapazila i najpoznatija hrvatska harfistica Doris Karamatić te ju zasvirala dva tjedna kasnije u sklopu Zlatne igle. U tome su zahvaljujući izravnom prijenosu mogli uživati i mnogobrojni gledatelji Hrvatske televizije.

  15.10.2010
  Laserska harfa